pondělí 14. prosince 2009

K1? ... to je pro děcka

Určitě všichni znáte ty filmy, ve kterých jsou nelegální zápasy bojovníků. Taky je od začátku jasný, že vyhrává kladný hrdina, který bojuje nejen s protivníky, ale taky s jeho nástahama, který nejsou zrovna "dle pravidel". Třeba takovej Žáán Klóód Váám Dáám ve filmu Krvavý sport.
No a taky určitě všichni tušíme, že stejně jak jsou nelegální zápasy kohoutů nebo psů, tak asi budou i nějaké skutečné nelegální zápasy lidí. Od těch filmů to bude nejspíš hodně daleko, ale jistě se to nějak někde odehrává. No a teď se budete moci na jedno takové místo nelegálních zápasů podívat.
A je to právě Human, který si pronajal jednu sklepní místnost, vyšperkoval ji žíněnkou, letními pneumatikami, boxovacím pytlem ... a taky kamerou. A právě v této místnosti se nelegální zápasy odehrávají.
Pokud by měl někdo zájem vyzvat Humana, ať mi sem písne, já to za malý bakšiš zprostředkuju ... zatím se to jede bez sázek, ale kdo ví ... :-).
Kdo si chce přečíst boj Humana, na videu je to modré tričko. Obzvláště upozorňuju na dvě akce, jedna je v čase videa cca 2:07 a druhá cca 2:32. To jak jednu uštědří ležícímu soupeři ... to přejdeme :-).
Tak si to užijte.

J.T.L.

2 komentáře:

  1. Ty vole, Krvavý sport je film mého dětství :-D

    The Skreth

    OdpovědětVymazat
  2. koukal jsem na to video..peknej sklipek...má uz ten Human nejaky zapasy za sebou..? :)

    OdpovědětVymazat