středa 2. září 2009

Kam v Pyšelech

Na žádost přikládám mapku, která ukazuje co je kde v Pyšelech. Jak informoval stavitel Kert, nejsou momentálně DH tratě v plné kondici ... von mu to tam totiž nějakej impotentní retarda furt rozbíjí ... Jak znám Kerta, bude to mít zase hned v cajku. Takže užívejte, neničte, nědělejte bordel kolem trati a pokud něco poškodíte, tak to po sobě opravte ... Nevím jakej je momentálně stav lávek, ale na jaře byly ve stavu, že menší údržba by maličko přišla vhod ... no uvidíte, vyzkoušejte a kdyžtak nás všechny ostatní informujte.Mapa ve větším (tedy čitelná) je tady klik sem.
Ty DH tratě tam teda jsou dost schematicky nakreslený, asi jsou celkem delší než jak sem naznačil, ale důležitý je, držet se té světle modré přístupové cestičky a ta dovede na začátek první tratě. A na konci první DH končí i druhá DH, takže tam lze na ni přejít, stačí se jen koukat ... najde každej.
No a protože dbám i na duševní výchovu bikerek a bikerů, zde se můžete o Pyšelech historicky a kulturně vzdělat :-) klik sem.
J.T.L.

Žádné komentáře:

Okomentovat