neděle 4. října 2009

Znovín ČP 4x Litoměřice

Šroub a nový vazy mám v haksně 4 týdny a už celkem v pohodě můžu chodit, takže je logický, že nedělní rodinný vejlet vedl někam ... někam kde se něco děje. A ono toho v říjnu není zrovna mraky na výběr, takže jsme jeli do Litoměřic na poslední závod Českýho poháru ve 4x. Venku pěkně větrno, už na dálnici to hezky cloumalo s autem.
Organizátoři drželi harmonogram jak měli ... všecko běželo hezky jak mělo. No a teď mám stejnej problém, jako pokaždý, když mám něco napsat o 4x závodech. Takže tak, trať prášila, některý dvojáky celkem peklo. Nově upravená trať poskytovala dostatek zábavy hlavně pro diváky, závodilo se až do posledního metru.
Vzhledem k výše uvedenému se soustředím na pár "špeků". První slušnější skok v kvalifikaci předvedl 4x objev letošního roku, bronzový z MS, 17. letý Říha.
Mr. Huricane se vrhnul na výrobu sekaček a drobnější zemědělské mechanizace :-), jeho reklama byla všude. Tak to hezky kupujte, ať mi může pořídit něco hezkýho :-).
Mezi 4x specialisty se oběvilo jedno DH celopéro a jezdec se opravdu snažil.
A ti co měli subtilní 4x výbavu, dopadli někdy i takto ... ani neoral a kolečko se polámalo.
No a závěrem snad dobrý napsat, že Michal Prokop nedal nikomu šanci, v každý rozjíždce diktoval, až to vypadalo, že to má zaplacený :-).
Nějaký fotky jsou tu klik sem.
A hezky bumbejte iontový nápoje z jihu Moravy, ať mají lováče na další sponzoring klik sem.
J.T.L.

Žádné komentáře:

Okomentovat