pátek 7. srpna 2009

Hot Private Tomi Fiši! End Of "P" Destruction

Za týden nám to vypukne. Kdo neví co, tak buď zrovna utrpěl otřes mozku po "hejníkovi", a nebo není biker. Takže kdo se zařadil do druhé kategorie, ať použije tento odkaz klik sem. Ostatní co zůstali, mohou věřit, že otřes mozku není na furt ... a ti momentálně bez otřesu nám to jistě potvrdí ...
Už týden se na Klínovci flákající Human informuje o stavu DH trati před ČP. Mimochodem, jezdit takovou dobu na jednom místě na kole nahoru a dolu, no není von potróóóblé? :-)
Od dnešního dne je kompletně vymlíkovaná trať na Klínovci. Taky komplet vyčištěná a připravená ... A jak to vypadá? Jezdítě rádi do Kanady? Jezdíte rádi do Vancouveru? ... Tak si kupte zájezd u Tomi Tour ... Vancouver se nejede, stejně jako Tomi Fiši fährt nach arsch. Místo toho úplně novej úsek ... a jak vypadá? Hm ... určitě jsou tratě, kde jsou utažený zatáčky, hodně ... a taky tratě kde je celkem "les bordel" (kořeny, pařezy) ... tak si to spojte do kupy ...
Namažte řetěz, vemte čistý trenky a mazejte trénovat, jinak jste příští tejden tam, kde je teď Tomi Fiši. Úsek těžkej, těžkej povrch, těžký die kurve, dobrý oživení tratě.
A co dalšího je nového? Už sem si nikdy nemyslel, že na Klíňák dorazí nějaký další výdobytek civilzace ... vysvětlím. Pokud máte Spešla a jezdíte na Klínovci, máte vod lanovky vodrbaný "Péčko" ...

... pokud nemáte Spešla, máte vod tý lanovky prostě "jen" odrbanou "trubku". ... taky to drbe zadní stavbu. Nasere to, co? Tak tomu je snad konec ... lanovku obalili, aby se to už nestávalo ... good blow job! Mohlo to být už i dřív, jen stačilo nechat si poradit ... viz. instruktážní video o tom, jak důležité je, být otevřený radám ...

J.T.L.

2 komentáře:

  1. Dneska to jedeme po tejdnu hrabání a zatloukání konečně vyzkoušet. Dvě z těch zatáček rozhodně zadarmo nebudou - jsem zvědavej, co na to řeknou další lidi.


    Jinak škoda, že že se ty takhle neobalilo už dřív - sedřený P sice nemám, ale na jednom kole mám sedřený R a na druhym "omme":o)

    OdpovědětVymazat
  2. Co na to řeknou ostaní ... co by asi mohli říct. Trať jste perfektně připravili, tak vám mají děkovat, ne? A co si budeme nalhávat, Vancouver je sice zajímavej a i já ho mám rád, ale změnu to chtělo.

    A co vy ostatní? Co máte sedřený z místní lanovky? :-) (prdel mě nezajímá, pokud jste neposední, s tím se nic dělat nedá)

    OdpovědětVymazat