sobota 27. června 2009

Dívčí orgie na MeatFly v Nehvizdech

Páč sem chabrus, a tudíž nemůžu aktivne provozovat biking, navštívil sem dnes akci MeatFly Air Strike v Nehvizdech. Celej ten cirkus organizoval Tomket a měl to přichystaný celkem dobře. Nějak stručně popíšu vo co šlo, aby nebyli ochuzeni ti, co tam nebyli. A jako, že fakt přišli o hodně.
Počasí trošku kazilo program, nedařilo dodržet původní plán. Byl změněnej i systém závodu, zrušila se kvalifikace a finále a přistoupilo se na dva dvacetiminutový jamy pro každou kategorii (malý kola-BMX a velký kola-MTB). Kolik jelo borců v malejch kolech si nějak nepamatuju, ve velkejch jich bylo deset, pády a zranění zredukovaly na osm. Ale to všecko se asik možno dozvědět na oficiálních stránkách akce, takže tím se nebudu zabejvat. Stejně tak kdo vyhrál a tak nápodobně. Kluci se snažli, někerý jízdy vopravdu hodně povedený ... Možná to bude tím, že minimálně polovinu obecenstva tvořili ještěrky ... Zajímavý, taky bych tomu nevěřil. Byla tam teda i jedna poloobnažená dáma středního věku s pořádnou kérkou na ruce, o jejíž inspirativní auře by bylo možno založit samostatné diskusní fórum. Páč sem gentleman, fotku sem nedávám.
Jednu chvíli mě zaujala dívčina, která na krku nosila "symbol", o jehož významu nemůže být pochyb ... Co se tím snažila říct, jsem se zjistit nepokoušel ... Každý může fantazírovat dle vlastní libosti.
To co stojí za extra zmínku byl "doprovodný program" této akce. A skutečně ho bylo potřeba. Nejdříve byl přerušen závod v prvním jamu MTB poté, co se celkem zle rozbil jeden rider a musela ho odvézt sanitka. Závod mohl pokračovat až se vrátila. A při druhým jamu MTB začalo dost lejt a byly jsme nuceni se naskládat do stanů kolem trati. A bylo několik "typů" stanů, např typ "Jägermaister". Obsluhu tvořily někerý holky, který sem už viděl na Repulse lize na Polis apak nějaký nový. Tak u jedný z nich se celý den hádala velikost košíčku podprdy. Spíkr to ale uvedl tak, že se hádá velikost košíčku potetované slečny, což někerým málo zkušeným pobertům dělalo problémy, neb netušili co přesně je košíček, asi něco na třešně, nebo tak ... měli dojem. No, ale naštěstí pro ně se vše vysvětlilo. O zábavu bylo postaráno i v pořadatelském stanu, kde vynikaly dvě poněkud podnapilé dívčiny. Vylezly ven na dirt naproti a celkem intenzivně se líbaly. V dešti, děsná romatika, jediný oko nezůstalo suchý.
Většina stanu začala následně skandovat "ukaž kozy", na což tedy skutečně došlo ... Fotky příslušejícví k tédle části časové osy nebudou zveřejněny, neb podnapilý holky zrovna nejsou můj vkus. Když přestalo pršet tak trať byla ve stavu, kdy už dál nešlo pokračovat v závodě. A tak byla akce ukončena. Jedna z děvčat se ještě pro pobavení všech vyválela v louži pod dirtem a mohli jsme jít domů. Galerka je nepřebraná, fotky nejsou ani upravený, ani ořezaný, kdyby někdo o nějakou stál, tak ať se přihlásí. Upravím a ořežu, aby to k něčemy bylo ... takže tu klik sem.
J.T.L.

12 komentářů:

  1. Anonymní28/6/09 14:54

    V louži se vyválela nedobrovolně,ptž jí tam strčil kamarád :D .. prsa ukázala slečna v tmavých kalhotech a zastak podnapilá jsem nebyla :) tak :D !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní28/6/09 16:07

    Myslím, že tomu válení v bahně předcházela menší provokace, takže se moc nebylo čemu divit a jestli se nepletu tak prsa ukázaly min. 2 slečny a jedna z nich byla se zmíněným "symbolem" na krku. Jinak až na počasí a pár přehnaných výjevů, které se místama moc nehodili (obzvlášť před přihlížejícími rodinkami s dětmi), bych to zhodnotil jako vydařenou akci:).

    OdpovědětVymazat
  3. Ze se tam vyvalela nedobrovolne vim, neb pred ni se tam nedobrovolne valel ten metroseksualni kluk co mel na sobe neco fialovyho (pokud si to dobre pamatuju) ... a navzajem si v tom valeni "pomohli". Urcit miru alkoholu je subjektivni, je videt ze kazdej mame jinou miru ;-). Ale to je v poho, bylo by trapny kdyby jsme byli vsichni stejni ... desna nuda. Podle textu usuzuju, ze ses ta vetsi z libajici se dvojice (s cervenym satkem na krku?). Tak jeste jednou, specialne pro tebe, bylo to PREKVAPIVE! :-) A jak sem rekl, je spousta neverejnych fotek a tak to i zustane, nekery sem uz i smaznul, nevim nac bych to skladoval. Kdybys ale chtela nejaky fotky vylozene do svyho fotoalba, dej vedet, poslu ti je. To myslim jako zcela lidsky, az si budes chtit na stary kolena zavzpominat. Do galerky na rajce sem daval jen fotky s kolama a pak neco malo mimo kola, jako ze tam byli i jiny lidi nez ti na kolech :-).
    Akce to byla rozhodne vydarena, me se libila moc a je to jen diky vsem co tam byli ... VSEM!
    Vice takovych akci!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní28/6/09 17:15

    John Tequila: rozhodně akce to byla suprová,byli tam super lidi,mělo to šťávu a šťávu by to mělo i kdyby jsme se slečnou nezkončily na dirtech v dešti :) byl to hec, možná to nebylo vhodné .. ale myslím, že to už k těmto akcím prostě patří udělat nějakou tu '''show'' :) ... kdyby nás vypískaly, tak fajn .. ale dovoluji si říct,že se lidi bavily, někteří možná tím, že jsme 'hloupé', někteří možná tím,že jsme odvážné .. každopádně já osobně toto udělala poprvé a nestydím se za to :) no raději ty fotky nech tam, kde jsou a to v koši ;) v 80 bych si asi navodila infarkt, kdybych si toto připoměla :D:D

    Anonym: ano jsem ta větší =)

    OdpovědětVymazat
  5. Sak ja sem prece nerekl ani jednou, ze by se mi to nelibilo, jen sem se vyjadril k mnozstvi konzumace, ale kazdyho vec ...
    Skoro si myslim, ze by jste meli zalozit web a dycky tam psat kde o vikendu budete, aby si i jini lide prisli na sve, nejen my ze soboty :-D. Nekdo tu resil rodiny s detma ... nojono, asi to nebylo uplne vhodny, ale zivot je takovej a neni dycky uplne vhodnej. Na druhou stranu, lepsi kdyz deti vidi todle nez nejaky hruzy africkyho typu.
    Pokud jde o fotky, nabizel sem "normalni" fotky. Jako jestli chces fotky kde ses s kamoskama a kamosema.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní28/6/09 18:03

    no jasné tak okii :) budu moc ráda roxinkaa@seznam.cz to by jsi byl moc milý. Jako ale když se to tak vezme,tak to tam rozpoutaly lidi samy .. soutěž KDO UKÁŽE PRSA DOSTANE TRIČKO, tak kde to jsme? :) to už nějaká ta pusa v dešti nikoho pobouřit nemůže ...

    OdpovědětVymazat
  7. Jasne, muze za to nabytek tricek :-)
    Cimz radim organizatorum vsech podobnych akci ... sezente dostratek tricek :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní28/6/09 18:53

    JohnTequilaLemon:no já jsem si vypanákovala to z toho stánku jagermeister :D a ještě z Airforcu mám tričko represent od kamaráda =)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní28/6/09 19:02

    Ja jsem spokojen taky. Holky byly fajn a ukazali co ukazat meli behem show. Tricek bude priste snad vic teda pokud bude nejake priste protoze se opet ozivali lide kteri akci kritizuji. Jsem rad za pozitivni report od chlapa ktery to ma v hlave v poradku. Diky moc
    Tomcat

    OdpovědětVymazat
  10. Tomcat: Tak to jsem ráda,že jsme ti nevadily :D :) ... jinak ti musim pochválit celou organizaci!!! Na lepší akci jsem nebyla :) Věříím,že příští rok se tam všichni sejdeme opět v hojném počtu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní30/6/09 13:47

    Nooo mozna to bylo trosku moc, uznavam, s pitim sem to trosku prepiskla:D ale jak rekla Roxii... byla to show, lidi se (snad) bavili a ja toho nelituju, proste byla sranda:) a jinak sem rada, ze vic fotek neni zverejneno, staci to co sem nasla ve svym fotaku:D jinak akce byla fakt super.. aaa koupani v louzi nebylo moc prijemny:// :D mejte se, Vorvi

    OdpovědětVymazat
  12. Cau Vorvi, sem rad zes nam sem napsala jak to vidis. Jo, akce to byla supr :-)

    OdpovědětVymazat