úterý 21. července 2009

Jak to vidí Ice s Ještědem

Tak tu máte (máme) první článeček od Iceho ... takže pokud máte nějaký poznámky, vzkazy, výhružky, pochvaly, nebo z nudy musíte něco napsat - dávejte mu to do komentářů pod článek (no co co, je nutno dbát na jeho spisovatelský duševní vývoj) ... já za obsah neručím :-) ... případná shoda jmen, nebo příběhů je čistě náhodná ;-). Jen bych si dovolil poznámku, že plný parkoviště je známka přílivu peněz provozovatelům. Takže milí provozovatelé, doufám, že ty prachy neproje*** a že se nám o ten park konečně začnete starat! Protože to je Váš park, milí provozovatelé/majitelé.
J.T.L.
Takže je to tu:
Story dnešního dne začala už včera, kdy jsme kecali s Humanem a postěžoval jsem si, že jsem ještě nebyl na Špičáku, slovo dalo slovo a ať se prej ráno stavim, pojedeme i s Jahodou na bajka.
Dorazil jsem na čas, za což jsem byl pochválen
Jedeme za Jahodou, cestou kecáme a až teprve před Jahodovym domem se dozvídám, že se dneska jede na Ještěd a ne na Špičák, což můj neprobuzený mozek nepobírá a jižanskou atmosféru přeorientovat na Libereckej mordor.
Jahoda přihazuje bágl a tašku, jeho nový 13 kilový enduro stroj, co váží aspoň 16kilo. Tolik ta vtipnější část a teď nejaký ty postřehy ohledně Liberce:
+ libereckej expres je bezkonkurenční a díky novýmu systému odbavování lze považovat za nejrychlejší v republice!
+- od roku 2006 co přibyly lávky, ale spadlé stromy znemožnili průjezd se mnohé stalo, stromy se uklidili, přibyly kusy lávky, ale průjezd přes mokřady furt neni suchou nohou
+- na špagetě se evidentně zapracovalo, ale podloží je nepřející, pařízky a kameny vykukují, opřít se do klopek je občas velmi odvážné až nebezpečné
+- na Skočkovaný se taky zapracovalo, ale zatím jen vršek, pevně věřím, že časem se doopravěj i jiný části, odvodněj trvale zabahněný místa, oba skoky by si zasloužili lávkový přemostění, abychom se nemuseli bát, když nevyjde odpal
- turistická je v dezolátním stavu. Bez sebemenší snahy o záchranu
? parkoviště bylo kolem poledne nepředstavitelně plný, chápu že jsou prázdniny, ale tolik aut bych tu čekal spíš v zimě, 100 za stání je mazec, samolepka vše ovšem řeší, to je velký plus, nějak se to zaplatit musí, to chápu.
No všichni jsme dali 10jízd, vošplouchli kola a vydali se směr domov.
ICE

Žádné komentáře:

Okomentovat