neděle 12. července 2009

MČR v Peci pod Sněžkou

Na tudle novou trať sem se těšil, neb kolem ní panovaly zvěsti, jak sqvjele má vypadat. Navíc neměla být k dispozici od začátku sezóny ... a ani nebyla ... Jenže teď si budu muset ještě počkat než se na ní svezu. No tak sem byl dneska aspoň na čumendu. Moje mobilita po trati byla dost omezená ... takže na finálovejch jízdách sem se už ani nesnažil se nějak přesouvat. Předtím sem byl v lese na skalce, a stálo to za to.
Nicméně Jr. hlásil, že nahoře je sra*** do půli lejtek a vystčil na mě zasviněnej zadek, aby to dostatečně demonstroval (dres neměl). Koulecz to označil za svinčík, ve kterým se několikrát zválel. Nejslušněji mi to popsala Katka Tóthová, když řekla, že nahoře je hodně bahna a ať tam s tou mojí nohou ani nechodím. Když sem se ptal na její ruku, tak prej dobrý, ale že dnes jí to nějak nejde. No nic, držím palce, není všem dnům konec. A popisovat kdo všecko mi říkal, že se v horní části zválel, to nemá cenu.
Dolní část je rychlá, hodně rychlá, když se to nechá jet ... je tam jeden slušnej polet. Kousek nad tím je v lese pasáž, která dnes byla plná bahna. Nad ní je skalka, která je divácky hodně zajímavá, slušněj sešup.
Nad ní pak nějaká motačka pod lanem a s nějakejma skokama ... a vejš už nevím, tam už sem nedolezl.
No co psát k závodu ... no to nevím, co napsat k celkem dobře organizovanýmu závodu. Asi, že nám všem přeju, aby organizátoři dokázali přitáhnout cirkus světovýho poháru ... Do té doby se musíme všichni činit a trať řádně rojezdit, aby stála za to :-).
Udělal sem nějaký fotky, něco nic moc (furt se mi měnilo světlo a na to sem fakt háklivej), něco lepší. Kdyby někdo nějakou chtěl, ať písne, pošlu to ve slušný kvalitě, profiltrovaný a nějak ořízlý. Takže je to tu klik sem.
Jak to dopadlo, to bude napsáno na kde jakým webu. A protože to bude chvíli trvat, než ostatní weby vyvěsí výsledky ... zahrajte si menší kvíz o tom, jak to dopadlo ... já výsledky opisovat nebudu :-).
Expert:Hardtail:Masters:Junior:
Women:
Elite:
J.T.L.

1 komentář:

  1. Komentáře s e-mailovými adresami byly odstraněny ... neb spam je sviňstvo ...

    OdpovědětVymazat